Keeperskleding

Welkom bij Keepable.nl, dé webshop op het gebied van keeperskleding. Bij ons kun je diverse soorten keeperskleding vinden zoals keepersshirts, keepersbroeken, thermokleding, voetbalsokken en regenjassen. Bij ons ben je dus aan het juiste adres als je jouw complete keepersoutfit wilt shoppen voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit de merken RG en Robey, twee merken die bekend staan om hun stijlvolle en kwalitatief goede keeperskleding. Ben je op zoek naar goedkope keeperskleding voor training en voetbalwedstrijden? Keepable heeft een ruim assortiment keeperskleding voor jong en oud. Wij hebben keepersshirts voor junioren, senioren en ook voor dames! Kies uit verschillende kleuren en combineer verschillende outfits, zodat je goed voor de dag komt op het trainingsveld.


Goedkope keeperskleding kopen?

Op Keepable.nl kun je veel verschillende soorten voordelige keeperskleding vinden. Onze keepersbroeken zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, de lange broek, de ¾ broek en de korte broek. Met de voetbalbroeken van Keepable ben je voor ieder weertype goed gekleed. Onze keepersshirts zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Keepers hebben natuurlijk behoefte aan extra bescherming bij de heupen en bij de ellebogen, omdat ze veel duiken. Wij hebben ook een groot aanbod aan beschermende keeperskleding. Hiermee voorkom je vervelende blessures en kun je gewoon die waanzinnige showduiken maken. Onze maten voor volwassenen lopen van maat S t/m 4XL, iedereen kan bij ons dus terecht voor keeperskleding. Een keeper staat geregeld enige tijd stil en helemaal tijdens de winter is het fijn om warme kleding aan te hebben. Met de thermokleding van Keepable blijf je  ook ’s winters lekker warm zodat je de focus kunt houden op ballen tegen houden. Shop nu gemakkelijk en snel de collectie op Keepable.nl!


Keeperskleding, handschoenen en andere sportkleding bestellen

Op keepable.nl kun je de beste keeperskleding, keepershandschoenen en andere sportkleding zoals t-shirts, truien, sweaters jassen en lange broeken. Het is mogelijk om de keeperskleding te personaliseren. Voel je net een echte profvoetballer door jouw nummer en je initialen toe te voegen aan jouw keeperskleding!

web-monitoring-ok