Keepershandschoenen

Een keeper is één van de belangrijkste spelers in een voetbalelftal en wij van Keepable vinden dat keepers de beste keepershandschoenen tot hun beschikking moeten hebben. Bij ons ben je dus aan het juiste adres als je op zoek bent naar top kwaliteit keepershandschoenen die scherp geprijsd zijn. Op keepable.nl vind je keepershandschoenen in alle soorten, maten en kleuren, voor jong en oud.

Wij bieden de complete collectie van het merk RG  aan in onze webshop. RG staat voor Ramiro Gonzalez. Hij is een Argentijnse ex profkeeper die onder andere heeft gekeept in Cyprus en Argentinië. Hij is het merk gestart, omdat hij keepers de mogelijkheid wil bieden om gebruik te maken van kwalitatieve keepershandschoenen tegen een betaalbare prijs. Bekijk het aanbod RG keepershandschoenen op Keepable.nl!

Top kwaliteit keepershandschoenen kopen?

Het is belangrijk dat een keeper zelfverzekerd is en de juiste handschoenen hebben kan daar een belangrijke rol in spelen. Op Keepable.nl kunnen keepers de keuze maken uit verschillende soorten handschoenen. We hebben flat palm,rollfinger, hybride en negatieve naad keepershandschoenen. Keepers hebben allemaal hun eigen persoonlijke voorkeur en daarom willen we ze veel keuze geven zodat ze de handschoenen kunnen kiezen die het beste bij hun manier van keepen past. Sommige keepers geven de voorkeur aan handschoenen met ‘fingersave’, deze handschoenen hebben wij ook in ons assortiment en dit type zal er voor zorgen dat de vingers niet door kunnen klappen. Al deze keepershandschoenen hebben een goede pasvorm, een topgrip en dat allemaal voor een scherpe prijs. Online keepershandschoenen kopen doe je bij Keepable!


Keepershandschoenen personaliseren bij Keepable

Alle keepershandschoenen van Keepable zijn te personaliseren en te bedrukken met logo's en tekst. Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren en formaten om jouw keepershandschoenen die extra uitstraling te geven in de doelmond! Onze keepershandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor de kinderen hebben wij de Junior modellen in de maten 4, 5, 6 en 7. De senioren modellen zijn verkrijgbaar in de maten 8, 9, 10 en 11. Iedereen die op zoek is naar keepershandschoenen kan dus terecht bij Keepable!

web-monitoring-ok