Thermokleding

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

Iedereen beleeft veel plezier aan sporten, alleen tijdens de winter is dit bij sommige mensen niet het geval. Er wordt vaak geklaagd dat het te koud is en  als de temperaturen richting het nulpunt gaat is dit voor een aantal mensen reden om niet te gaan sporten. Speciaal voor deze mensen is er thermokleding ontworpen. Thermokleding zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur op peil blijft en dat je het niet te koud krijgt. Bij Keepable ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar thermokleding die je aan kunt doen tijdens het sporten. Voor de keepers hebben wij beschermende thermokleding. Kies bijvoorbeeld voor de koude winterdagen voor een thermo legging met bescherming. Er zitten beschermende pads bij de heupen en de knieën om blauwe plekken tegen te gaan. Met de thermokleding van Keepable kun je warm en zonder zorgen je doel verdedigen!


Top kwaliteit thermokleding tegen een scherpe prijs

De thermokleding van Keepable is vervaardigd uit de beste materialen. Het thermoshirt lange mouw van het merk RG is gemaakt van 100% Japans Ruben materiaal. De compressie set voelt dik en thermisch aan en is ideaal om te dragen tijdens temperaturen beneden de 5 graden Celsius. Het thermoshirt voorkomt onnodige blessures door de beschermende pads bij de ellebogen. Met de thermokleding van Keepable verbeter je jouw prestaties en heb je het nooit koud.


Waarom kies je voor Keepable?

Online keeperskleding bestellen bij Keepable heeft een aantal voordelen. Plaats je jouw bestelling voor 16.30 uur dan wordt de order dezelfde dag nog verzonden en heb je het de volgende dag nog in huis. Je hebt 14 dagen het recht om je product te retourneren. Voor vragen en opmerkingen kun je altijd mailen naar info@keepable.nl. Ook is het mogelijk om je producten te personaliseren met een naam, nummer of een logo. Genoeg redenen om te shoppen bij Keepable!

web-monitoring-ok