Maattabel Keepershandschoenen

Hoe meet ik mijn maat keepershandschoenen?

Keepable adviseert je graag over jou maat keepershandschoenen. De afbeelding in combinatie met de tabel geeft weer hoe je het beste de maat kunt meten om op die manier een inschatting te maken welke maat voor jou geschikt is. Meet het breedste deel van je handpalm en kijk vervolgens in de tabel welke maat keepershandschoen voor jou waarschijnlijk geschikt is. Let op dit betreft een indicatie waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op via de contactpagina en we helpen je graag! Twijfel je over de maat? Bekijk onze maattabel en gebruik dit als richtlijn. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Meet de breedste zijde van je handpalm zoals op de afbeelding is te zien. Let op: dit is slechts een indicatie. Niet ieder model heeft dezelfde pasvorm. Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor vragen hoe het model valt.

 Maat    Breedte in CM 
4 6
5 6,7
6 7,3
7 7,9
8 8,5
9 9,2
10 9,7
11 10,3
Voorbeeld hand opmeten

Stappenplan hoe meet ik mijn maat keepershandschoenen

Stap 1: Pak een meetlint om jouw maat te kunnen bepalen.

Stap 2: Strek de handpalm uit en meet het breedste deel van de palm. Dit is ook goed te zien op de afbeelding met de hand.

Stap 3: Check de maattabel om te zien welke omtrek je hebt gemeten overeenkomt met het aantal centimeters in de maattabel.

Stap 4: Nu de maat is bepaald, kun je in de webshop gaan zoeken naar keepershandschoenen beschikbaar in jouw maat. Klik hier voor het complete aanbod keepershandschoenen te vinden. Aan de linkerkant, vind je buttons met de beschikbare maten.


Twijfel je over de maat? Neem vooral contact met ons op via info@keepable.nl!

web-monitoring-ok