Keepersschool

Welkom op de overzichtspagina van de keepersscholen waar Keepable mee samenwerkt.

Aanmelden voor de keepersscholen waar Keepable.nl mee samenwerkt doe je gemakkelijk en snel online via deze website. Op deze pagina kun je je gemakkelijk aanmelden voor een keepersschool dicht bij jou in de buurt!

Wil jij een betere keeper worden? Wekelijks trainen met leeftijdsgenoten die ook beter willen worden onder professionele begeleiding van ervaren trainers? Meld je dan snel aan voor een keepersschool via Keepable.nl

De keepersscholen zijn voor alle keepers en keepsters (jongens en meisjes) vanaf 7 jaar.

Keepable werkt onder andere samen met de Riny van Vilsteren Keepersschool. Alle keepers en keepsters trainen hier wekelijks in het stadion van FC Emmen.

In het nieuwe voetbalseizoen gaan de keepersscholen uiteraard weer van start. De eerste trainingen zullen medio september zijn. Kijk snel op de specifieke pagina van een keepersschool om alle trainingsdata te zien.

Heb je vragen over de keepersschool? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Mail ons al je vragen op info@keepable.nl en like onze pagina op Facebook om altijd op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes.

web-monitoring-ok