Keepersschool

Welkom op de overzichtspagina van de keepersscholen waar Keepable mee samenwerkt. Hier vind je alle informatie van de keepersscholen waar wij mee samenwerken.

Aanmelden voor de keepersscholen waar Keepable.nl mee samenwerkt doe je gemakkelijk en snel online. Via deze pagina kun je je gemakkelijk aanmelden voor een keepersschool dicht bij jou in de buurt!

Wil jij een betere keeper worden? Wekelijks trainen met leeftijdsgenoten die ook beter willen worden onder professionele begeleiding van ervaren trainers? Meld je dan snel aan voor een keepersschool via Keepable.nl

De keepersscholen zijn voor alle keepers en keepsters (jongens en meisjes) vanaf 7 jaar.

Keepable werkt onder andere samen met de Riny van Vilsteren Keepersschool dat wekelijks plaatsvindt in het stadion van FC Emmen. Nieuw in het seizoen 2017-2018 is de Zuid Hollandse Keepersschool waarbij wekelijks wordt getraind bij v.v. Verburch in Den Haag.

In het seizoen 2017-2018 gaan de keepersscholen weer van start. De eerste trainingen zullen begin september zijn

Heb je vragen over de keepersschool? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Mail ons al je vragen op info@keepable.nl en like onze pagina op Facebook om altijd op de hoogte te zijn.

web-monitoring-ok