Robey

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Op Keepable.nl ben je aan het juiste adres als je keeperskleding van het merk Robey wilt shoppen. Robey is een merk van Nederlandse origine en het heeft een rijke historie opgebouwd in de Nederlandse sportwereld. In de jaren zestig, zeventig en tachtig was Robey goed vertegenwoordigd. Robey werd gedragen door voetballers, tennissers, volleyballers, zwemmen en zelfs bij atletiek. Het Nederlands elftal liep destijds ook in Robey kleding en dat zorgde natuurlijk voor veel bekendheid. Bekende spelers van toen waren bijvoorbeeld Ronald Koeman die destijds bij FC Groningen speelde. Ook Willem van Hanegem droeg Robey in zijn tijd bij Feyenoord en de fameuze Louis van Gaal schitterde in Robey kleding tijdens zijn periode bij Sparta Rotterdam.


De collectie van Robey

Robey is te herkennen aan de iconische letter R die veelvuldig wordt gebruikt in logo’s. Verder wordt op alle kleding de klaver gebruikt als teken van geluk. In de jaren tachtig van de afgelopen eeuw speelden de voetbalclubs Excelsior Rotterdam, Heracles Almelo, FC Groningen, Ajax, Willem II en Sparta in Robey tenues. Vandaag de dag timmert Robey weer flink aan de weg. Tegenwoordig lopen er ook een aantal profclubs in de kleding van Robey Sportswear. Sparta Rotterdam, FC Groningen, Willem II, Excelsior Rotterdam en Ajax lopen in de collectie van Robey. In onze webshop shop je de collectie van Robey tegen een scherpe prijs. We hebben onder andere keepersshirts, voetbalsokken, trainingsbroeken en korte trainingsbroeken. Keepable kan alle producten van Robey leveren. Ben je op zoek naar iets wat niet online staat? Laat het ons weten en neem contact met ons op. We helpen je graag bij je zoektocht naar jouw producten!


Wie is Keepable?

Keepable is jouw partner voor keepers gerelateerde artikelen en teamkleding. We verkopen de merken RG en Robey . Wij kunnen alle producten leveren die te vinden zijn in de Robey productcatalogus. Verder voeren we het complete assortiment RG Keepershandschoenen, RG Keeperskleding  en RG Thermokleding.

web-monitoring-ok