Keepersshirts senior

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Keepers hebben andere kleding aan dan normale veldspelers. Het tenue van keepers tijdens wedstrijden verschilt met het tenue van de normale spelers, omdat de scheidsrechter anders geen onderscheid kan maken tussen speler en keeper. In verschillende situaties zoals corners is dit gemakkelijker voor de scheidsrechter.

Op Keepable.nl hebben we keeperskleding en keepersshirts voor jong en oud. De keepersshirts senior collectie bestaat uit diverse keepersshirts voor mannen en vrouwen. De kleding is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Alle senior keepersshirts zijn te personaliseren en te bedrukken met logo's, tekst of nummers. Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren en formaten om jouw keepersshirt de extra uitstraling te geven in jouw doelgebied! Kies het tenue uit dat past bij je voetbalvereniging en bestel goedkope keeperskleding voor senioren online!

De beste keepers- en sportkleding

Maak je keeperstenue voor wedstrijd en training compleet met de keeperskleding- en handschoenen van Keepable. Ga optimaal voorbereid naar je wedstrijd toe gekleed in de keepersshirts van het merk Robey. Robey is al sinds de jaren ’70 actief op de Nederlandse voetbalkleding markt en sponsoren diverse profclubs. De shirts en sweaters zijn gemaakt van 100% polyester, een ideale stof om in te sporten. De kleding heeft allemaal een comfortabele pasvorm, wat zeer aangenaam is voor sporters. Neem gauw een kijkje bij de andere sportkleding van Robey!

Producten retourneren bij fabricagefouten

Keepable levert de kwaliteitsmerken RG en Robey. De producten zijn met zorg geselecteerd. Desondanks kan het voorkomen dat er artikelen zijn die fabricagefouten bevatten. Fabricagefouten zijn gebreken aan het product, bijvoorbeeld een losgelaten sticknaad van de handschoen. Heb je na het ontvangen van je bestelling een fabricagefout ontdekt en wil je het product omruilen stuur dan een mail naar info@keepable.nl.

web-monitoring-ok