Keepersshirts junior

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

De goede keepers van dit moment staan veel in de spotlights door hun goede prestaties. In het verleden ging de meeste aandacht uit naar de aanvallers en het leek wel of keepers minder belangrijk waren. Keepers als Buffon, Neuer en Courtouis weten de aandacht op zich te vestigen door hun uitzonderlijke reddingen en goede prestaties. Door de extra aandacht voor de professionele keepers beginnen er steeds meer jonge keepertjes te komen. Voor de allerjongste keepers en keepsters hebben we de Junior collectie keepersshirts. Met de keepershirts van Keepable.nl geef je jezelf de extra uitstraling in jouw doelgebied die de tegenstander weerhoudt van het scoren van goals. Bekijk de collectie Keepersshirts junior in onze webshop!


Keepersshirts en andere sportkleding voor kinderen online bestellen

Keepable heeft naast keepersshirts ook andere sportkleding voor kinderen verkrijgbaar. Gun je kinderen een fijne sportervaring met de kleding van Keepable. Ons assortiment bestaat uit de merken Robey en RG. Met de sportkleding van Robey en RG gaat je kind goed gekleed naar de voetbal. De trainingsbroeken, keepersshirts, sokken en thermokleding zijn van geweldige kwaliteit en verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Het is mogelijk om de kleding van Keepable te personaliseren door het te laten bedrukken met een nummer, logo of tekst. Alle kleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je kan dus een tenue uitzoeken dat past bij de clubkleuren van je vereniging.


De voordelen van shoppen bij Keepable

Keepable is dé winkel op het gebied van keepershandschoenen en keeperskleding. Als je voor Keepable kiest weet je zeker dat je top kwaliteit goede keepershandschoenen koopt voor een scherpe prijs. Niet tevreden met je producten of de verkeerde maat besteld? Geen probleem, je kunt de producten binnen 14 dagen retourneren voor de goede maat of je ontvangt je geld terug. Als je nog vragen hebt over Keepable of een van onze producten staat onze klantenservice graag voor je klaar!

web-monitoring-ok