Kunstgras

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Op Keepable.nl ben jij als doelman aan het juiste adres als je op zoek bent naar kunstgras keepershandschoenen. De beschikbare maten kunstgras keepershandschoenen zijn: maat 5, maat 6, maat 7, maat 8, maat 9, maat 10 en maat 11. Voor iedereen heeft Keepable dus geschikte keepershandschoenen. De keepershandschoenen kunstgras zijn zo speciaal doordat de gebruikte foam veel duurzamer is ten opzichte van andere modellen. Een voordeel is dus dat jouw handschoenen langer meegaan, omdat ze slijtvaster zijn dan andere typen foam. Uiteraard betekent een hogere slijtvastheid ook dat er een nadeel is aan dit type handschoenen. In bijvoorbeeld nat weer zal je ook minder grip hebben bij het vangen van de bal. Keepable.nl ziet met name op kunstgrasvelden dat keeperhandschoenen veel sneller slijten. Maak een keuze voor kunstgras keepershandschoenen indien jij als keeper de keus maakt voor een slijtvastere handschoen en jij langer wilt doen met je keepershandschoenen. Ideale keepershandschoenen voor training op kunstgras!


De beste keeperskleding tegen een scherpe prijs

Een grote collectie keeperskleding in alle prijscategorieën. Al onze keeperskleding is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De beschikbare maten keeperskleding zijn van maat 128 tot en met maat 4XL. Wij hebben dus voor iedereen geschikte keeperskleding. Maak een keuze uit verschillende kleuren en vind de keeperkleding die fijnste vindt zitten. Bij Keepable vind je keeperskleding voor ieder weertype. Voor nat weer, droog weer of extreem koud weer, met onze keeperskleding ben je altijd voorbereid om veilig en beschermd de mooiste reddingen te verrichten.


Veilig online winkelen en betalen

Bij Keepable staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze website is goed beveiligd voor indringers van buitenaf. Deze beveiligde verbinding (SSL-verbinding) wordt dag en nacht bewaakt door externe partijen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld gemakkelijk en vertrouwd betalen via iDeal. Betalen via jouw bank met jouw beveiligde bankomgeving. Bestel veilig en snel jouw keeperskleding op Keepable.nl

web-monitoring-ok