RG

35 artikel(en)

per pagina

35 artikel(en)

per pagina

RG is een jong en innovatief merk dat drie jaar geleden is opgezet door eigenaar en initiatiefnemer van het merk RG: Ramiro González. In de roemrijke voetbalwereld van vandaag is RG een merk dat flink aan de weg timmert. In vele werelddelen zijn de keepersproducten inmiddels al verkrijgbaar. Diverse Europese landen en Amerikaanse landen zijn al besmet geraakt met het RG virus. RG is topkwaliteit tegen een betaalbare prijs en is tevens zeer innovatief en vooruitstrevend. De producten zijn van hoogwaardig materiaal vervaardigd. Dit is terug te zien tot in de details aan toe. De afwerking, pasvorm en fantastische grip maken de RG keepershandschoenen tot echte toppers. De collectie keepershandschoenen bestaat uit modellen voor jong en oud en is beschikbaar voor iedere portemonnee. Bekijk ons aanbod op Keepable.nl.


Keepable de online RG specialist

In onze webshop kun je de gehele collectie van RG shoppen. De collectie bestaat uit de volgende artikelen: Keepershandschoenen, keepershandschoenen fingersave, keepershandschoenen zonder fingersave, keepershandschoenen junior, keepershandschoenen senior en zelfs zijn er speciale kunstgras keepershandschoenen! Uiteraard zijn alle keepershandschoenen te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Keepable is jouw leverancier van RG keepersproducten. Wij bieden het complete assortiment keepershandschoenen aan en natuurlijk ook de gehele kledinglijn die bestaat uit keeperskleding en thermokleding. Keepable is de online RG Specialist! Ben je op zoek naar iets wat niet online staat? Laat het ons weten en neem contact met ons op! We helpen je graag bij je zoektocht naar jouw producten.


Neem contact op met Keepable

We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17.30 uur. Telefonisch zijn we te bereiken op het nummer (+31) 06 57 65 77 32. Stuur je ons liever een Whatsapp bericht? Dat kan ook op het nummer (+31) 06 57 65 77 32. Per e-mail zijn we bereikbaar via info@keepable.nl. Het is mogelijk om live met ons te chatten elke werkdag van 16.00 tot 17:30 uur.

web-monitoring-ok