Senior

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Op Keepable.nl ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een grote collectie keepershandschoenen in alle prijscategorieën. Al onze keepershandschoenen senior zijn verkrijgbaar in verschillende typen en maten. De beschikbare maten voor onze senior handschoenen zijn maat 8, maat 9, maat 10 en maat 11. Wij hebben dus vrijwel voor iedereen geschikte keepershandschoenen. Maak een keuze uit verschillende kleuren en vind de handschoenen die het beste aansluiten bij je tenue. Bij Keepable vind je keepershandschoenen voor ieder weertype. Of het nou droog is, regent of als de zon schijnt, met onze keepershandschoenen ben je altijd in staat om de beste reddingen te verrichten en zal je makkelijker je doel schoon houden.


De beste keepershandschoenen tegen een scherpe prijs

Onze keepershandschoenen van het merk RG staan bekend om hun goede kwaliteit. Per handschoen zijn er verschillende diktes van het foam, je kunt zelf kiezen wat je fijner vindt. We hebben keepershandschoenen met diverse materialen van de bandage. Kies uit klassieke bandage of elastische bandage. De keepershandschoenen van RG staan bekend om hun goede grip. Vergeet niet de handschoenen voor de training of wedstrijd even iets vochtig te maken, dit zal de grip nog iets verbeteren. Je kunt je keepershandschoenen op een unieke manier personaliseren door er een logo op te laten drukken, of door er een tekst op te laten zetten! Bekijk het aanbod keepershandschoenen!


Veilig online shoppen

Bij Keepable vinden wij veiligheid erg belangrijk, we maken dan ook gebruik van beveiligde internet verbindingen (SSL-verbindingen). Onze betalingen lopen via Mollie. (www.mollie.com). Dit is een professionele Payment Service Provider (PSP). Bestel veilig en snel keepershandschoenen op Keepable.nl!

web-monitoring-ok