Junior

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Veel kinderen beginnen als ze op voetbal gaan niet direct als keeper maar als speler. Sommige teams hebben geen vaste keeper en wat dan meestal voorkomt is dat iedere speler een helftje moet keepen. Zo maken de kinderen kennis met het keepersvak en als ze het goed doen bestaat er de mogelijkheid dat ze keeper blijven. Het is voor een keeper belangrijk dat ze goede keepershandschoenen hebben. Bij Keepable vind je kwalitatief goede keepershandschoenen voor een scherpe prijs. De keepershandschoenen van het merk RG hebben een goede pasvorm en een nog betere grip. We hebben handschoenen met verschillende foamkleuren, zodat je voor elk voetbaltenue mooie bijpassende keepershandschoenen uit kunt kiezen. Onze junior keepershandschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 5, 6 en 7.


Verschillende types keepershandschoenen kopen op Keepable.nl

Op Keepable.nl kun je kiezen uit verschillende types keepershandschoenen. De Ares Fusion Junior handschoen is bijvoorbeeld een keepershandschoen voorzien van de fingersave techniek. Deze techniek voorkomt dat je vingers naar achteren klappen bij harde schoten. Ben je niet zo’n fan van handschoenen met de fingersave techniek dan is het ook mogelijk om deze er uit te halen. Haal direct twee paar van deze handschoenen en ontvang een leuke korting. Verder hebben we ook handschoenen die Rollfinger gesneden zijn, flat gesneden en negatief naad. Rollfinger gesneden handschoenen zijn handschoenen met een groter vangoppervlak, flat gesneden keepershandschoenen hebben de vorm van een vlakke hand. Negatief naad wil zeggen dat de naden naar binnen zijn gestikt waardoor de doelman en strakkere pasvorm heeft.


Goedkope keepershandschoenen online bestellen

Alle keepershandschoenen van Keepable zijn speciaal ontworpen om de meest slijtgevoelige omstandigheden te weerstaan en om een optimale grip te geven. Kies voor keepershandschoenen met de fingersave techniek als je de vingers van je kind wil beschermen tegen harde schoten en blessures wilt voorkomen. Voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar info@keepable.nl. Wij helpen je graag verder. Shop nu onze top kwaliteit keepershandschoen voor aantrekkelijke prijzen op Keepable.nl!

web-monitoring-ok