Gebruiker

35 artikel(en)

per pagina

35 artikel(en)

per pagina

Keepers zijn er in alle leeftijden en lengtes en iedere gebruiker van keepershandschoenen heeft natuurlijk een paar keeperhandschoenen met topgrip nodig. Er is heel veel keus uit verschillende soorten en maten keepershandschoenen om over alle kleuren nog maar te zwijgen. Als gebruiker van keepershandschoenen is het erg belangrijk dat er wordt gezocht naar de juiste maat handschoenen. Koop je een te kleine maat, dan is er een vrij grote kans dat er teveel spanning op de sticknaden komt te staan en zullen jouw keepershandschoenen eerder kapot gaan. Kies je een te grote maat, dan zitten de keepershandschoenen juist te ruim waardoor jij de ballen niet fijn kunt klemmen. Wij van Keepable.nl adviseren jouw als gebruiker ook graag over de juiste maat. Op die manier kies jij altijd de juiste keepershandschoenen! Keepers met kleinere handen adviseren wij om te gaan kijken tussen de junior keepershandschoenen . Doelmannen met de grotere handen adviseren wij om alle modellen te bekijken van de senior keepershandschoenen .


Junior keepershandschoenen en junior keeperskleding kopen

Jouw keeperstenue is natuurlijk niet compleet zonder een keepersshirt of keepersbroek. Zie hier bijvoorbeeld het RG keepersshirt Het is een comfortabel keepersshirt met lange mouwen dat ook extra bescherming biedt op de ellebogen tijdens het vallen. Het keepershirt heeft de kleur lichtblauw en is te personaliseren met Keepable ID met jouw naam, een nummer en/of een logo. Jouw complete keeperstenue bestel je online en snel bij Keepable.nl!


Live chat mogelijkheid met Keepable.nl

Heb je een vraag over de sportkleding of een van de andere artikelen van Keepable? Chat met een medewerker van de klantenservice tussen 16:00 en 17:30 en stel hen je vraag. De klantenservice kan je helpen bij vragen over maat, beschikbaarheid of een advies omtrent de keus voor jouw keepershandschoenen. Ook horen wij het graag indien je op zoek bent naar een product dat nu niet verkrijgbaar is bij ons. Keepable.nl gaat voor jouw op zoek naar de producten die jij graag wilt hebben!

web-monitoring-ok