Zonder Fingersave

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Keepershandschoenen Niet-Fingersave of keepershandschoenen zonder Fingersave kopen? Wil dat ultieme balgevoel ervaren bij het vangen van een bal met een paar keeperhandschoenen die aanvoelen als een tweede huid? Kies dan voor Keeperhandschoenen Zonder Fingersave. Voordeel van deze handschoenen is dat de gebruiker zichzelf optimale bewegingsvrijheid verschaft bij het vangen en uitwerpen van de bal. Een vaak genoemd nadeel van Keepershandschoenen zonder vingerprotectie is dat de gebruiker een grotere kans heeft op blessures, omdat er geen extra bescherming in de keepershandschoen zit.

Ben jij als doelverdediger op zoek naar keepershandschoenen waarbij jij optimale bewegingsvrijheid hebt? Wil jij ballen kunnen vangen en uitgooien zonder beperking in je beweging? Kies dan voor Keepershandschoenen Zonder Fingersave. Deze Keeperhandschoenen zijn bij Keepable uiteraard verkrijgbaar en kun jij verkrijgen in Keepershandschoenen Junior zonder Fingersave en Keepershandschoenen Senior zonder Fingersave.

Trainingstenue online kopen

Als doelman moet jij je optimaal beschermen tegen blessures en schaafwonden. Met het RG Trainingstenue bescherm jij je optimaal. Het keepersshirt bied bescherming op de ellebogen, de 3/4 trainingsbroek valt tot over de knie waardoor jij op die plek geen schaafwonden krijgt en met de speciale keeperssokken die je tot over je knie kunt trekken heb jij dubbele bescherming op de knieen samen met de broek. Optimale bescherming voor de doelman

web-monitoring-ok