Met Fingersave

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

De collectie RG keepershandschoenen bestaat onder andere uit keeperhandschoenen met fingersave Voordeel van een handschoen met deze technologie erin verwerkt is dat het de doelverdediger beschermt tegen blessures aan zijn vingers. Tegenstellend aan dit voordeel kleeft er ook een nadeel aan het fenomeen fingersave, namelijk: de handschoen wordt er stugger door en dat betekent dat de doelman de handen minder vrijelijk kan bewegen. In de collectie op Keepable.nl vind je keepershandschoenen met fingersave van het kwaliteitsmerk RG

Keeperstenue online kopen

Een keeper is natuurlijk gebaat bij een goed keeperstenue om zichzelf tijdens wedstrijden en trainingen optimaal te beschermen tegen blessures en schaafwonden. Kenmerkend voor deze sets is dat deze bestaat uit een keepersshirt, keepersbroek en een paar keeperssokken.


Gratis verzending vanaf 50 euro

De complete bestelling die jij plaatst bij Keepable wordt al gratis verzonden vanaf 50 euro! Vaak als je een set keeperhandschoenen koopt, dan heb je dit bedrag al bijna bereikt. Op die manier wordt online keepershandschoenen kopen wel heel gemakkelijk en voordelig bij Keepable.

web-monitoring-ok