Fingersave

35 artikel(en)

per pagina

35 artikel(en)

per pagina

Doelmannen hebben behoefte aan goede keepersoutfit en daar horen ook fijne keepershandschoenen bij. Ze hebben de keus uit veel verschillende soorten handschoenen, bijvoorbeeld keepershandschoenen met de fingersave techniek. Deze techniek zorgt er als het ware voor dat de vingers niet naar achter kunnen klappen. Keepers die handschoenen hebben zonder deze techniek lopen het gevaar om geblesseerd te raken bij het stoppen van een schot met de vingertoppen. Eigenlijk zou je alle keepers dus deze handschoenen aanraden, alleen er zit een nadeel aan deze keepershandschoenen. Veel doelmannen klagen dat als ze keepershandschoenen met fingersave techniek gebruiken, dat ze minder bewegingsvrijheid bij de vingers hebben. Op Keepable.nl bent u aan het juiste adres voor keepershandschoenen met- en zonder fingersave. Voor keepers met blessuregevoelige vingers raden we de handschoenen met fingersave techniek aan.


Keepershandschoenen en keeperskleding shoppen

Maak je keepersoutfit compleet met de keepershandschoenen van Keepable. Kies bijvoorbeeld voor de Nero Fluo keepershandschoenen met fingersave techniek. Het is mogelijk om de fingersave eruit te halen waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt bij de vingers. De handschoenen hebben een klassieke bandage en het foam heeft een dikte van 3,5 + 3mm in de kleuren zwart en geel. Al onze keepershandschoenen met fingersave techniek zijn van top kwaliteit en verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Shop je complete keepersoutfit op Keepable.nl!


Betalen via iDeal, Paypal en directe bankoverschrijving

De keepershandschoenen en andere artikelen van Keepable kunnen veilig en snel afgerekend worden via iDeal en PayPal. Als je liever het geld handmatig overboekt dan is het mogelijk om vooruit te betalen per bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling volgt er een e-mail waar de bestelgegevens en het bestelnummer in staan en kun je handmatig het geld overboeken. Houd er rekening mee dat het proces trager verloopt dan via iDeal, omdat het de producten pas worden verzonden als het geld op onze rekening staat.

web-monitoring-ok