Swipe to the left

NIEUWE RG Keepershandschoenen & Keeperskleding | Collectie 2019-2020

NIEUWE RG Keepershandschoenen & Keeperskleding | Collectie 2019-2020
Geen reactie

Het kost je ongeveer 2 minuten om dit artikel te lezen


Inmiddels is het huidige seizoen zo goed als ten einde gekomen voor een ieder. Over een aantal maanden staat het nieuwe seizoen weer voor de deur en RG heeft haar nieuwe collectie uitgebracht die het komende seizoen voor jullie verkrijgbaar zijn! Op het WK vrouwenvoetbal schittert Loes Geurts al met de nieuwe collectie RG keepershandschoenen.

In deze nieuwe collectie is de RG collectie wéér verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Er zijn nieuwe materialen te vinden in de collectie, nieuwe producten en ook nieuwe kleurstellingen ten opzichte van de collectie vorig jaar.

Ruimere keuze in modellen en maten
Binnen de nieuwe RG collectie draait alles om optimaal draagcomfort en topkwaliteit producten om jou als doelman ene optimale ervaring te bieden. In de senioren collectie is keuze uit maarliefst 14 verschillende modellen! Binnen de collectie zijn er verschillende pasvormen, verschillende bandages en een aanbod in verschillende prijsklassen, dus voor iedere doelman wat wils.

Wij hebben alle belangrijke nieuwtjes voor jou op een rij gezet:

  1. Nieuw in de collectie zijn de modellen Snaga Explosion, Samurai, Blade, Bionix Roll Negative, Bionix Negative, Toride;
  2. Modellen Bacan, Haka, Haka Aroha, Snaga Aqua, Snaga Zwart Oranje, Aspro, Aspro Entreno en Tuanis hebben een kleurenupdate ondergaan;
  3. Model Haka is voorzien van een nieuwe body en is nu van lycra gemaakt.dat zorgt voor een fijn draagcomfort;
  4. Model Tuanis is voorzien van een neopreen body voor een stretchy maar strakke pasvorm;
  5. De Bionix modellen zijn naadloze keepershandschoenen en zijn vergelijkbaar met de Nike keepershandschoenen.


Junior modellen
Binnen de nieuwe RG collectie is de keuze voor de keepers in de junior range zoals we dat bij Keepable noemen een stuk ruimer geworden. Naast de vier modellen die ieder jaar verkrijgbaar zijn, is er in de nieuwe collectie ook gekozen voor een ruimer aanbod in het hogere segment voor keepers met kleinere handen! Hieronder zijn de modellen te zien die in kleinere maten dan maat 8 verkrijgbaar zijn!


Wil jij net als Oranje Leeuwin Loes Geurts (Göteborg FC), Dominik Kotarski (AFC Ajax) Thijmen Nijhuis (FC Utrecht), Agil Etemadi (Almere City FC), Boy Waterman (Apoel Nicosia), Moon Pondes (PEC Zwolle) schitteren in de nieuwe RG Collectie 2019-2020? Bestel dan binnenkort de nieuwste RG producten bij Keepable!

Geplaatst in: Producten
* invullen verplicht
Inschrijven Nieuwsbrief Blog Keepable


web-monitoring-ok