Swipe to the left

Keepershandschoenen bedrukken

Keepershandschoenen bedrukken
Geen reactie

Geschatte leestijd: 3 minuten

Keepershandschoenen bedrukken met naam en/of nummer

Wij bieden je een aantal mogelijkheden om je keepershandschoenen te laten personaliseren. Eén van deze mogelijkheden is het laten drukken van je naam en/of een nummer op de bandage van de handschoenen. Hiermee lijk jij qua uitstraling steeds meer op de bekende professionele keepers. Je kunt bij het bedrukken met een naam kiezen voor elke naam die je wilt. Of het nou je eigen naam is, die van je vriendin of die van je schoonmoeder: ons maakt het niet uit! De enige beperking die je hebt is dat het aantal karakters niet oneindig is. Hoe meer karakters, hoe kleiner het op de bandage wordt gedrukt. Voor mooi is een gebruik van 7 karakters goed qua grootte en lengte, maar kan dus langer zijn. Dit kan een combinatie zijn van letters en cijfers. Dit kan voor Christiaan-Roderick een probleem worden, maar het voordeel is dan dat hij gebruik kan maken van een geweldige afkorting! Je hebt bij ons de keuze uit verschillende tekstkleuren en voor slechts €4,99 kun jij je keepershandschoenen laten bedrukken met je naam/nummer.

Keepershandschoenen bedrukken met logo

Heb jij liever het logo van je eigen club of van je favoriete profclub op de bandage van je keepershandschoenen staan? Geen probleem, ook dit is bij ons mogelijk. Sterker nog, het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een foto opzoeken van het logo en deze uploaden bij je bestelling. Het logo wordt volledig in kleur op je keepershandschoenen gedrukt. Dit is ook ideaal als je nog op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor een keeper. Voor €9,99 maak jij jezelf of een ander blij met een paar keepershandschoenen met een logo! Let er wel op dat je gepersonaliseerde producten niet meer retour kunt sturen.

Keepershandschoenen bedrukken met logo en naam en/of nummer

Vind jij alleen een logo op je handschoenen niet voldoende? Dan bieden wij de mogelijkheid om naast een logo ook nog je naam en/of nummer op de keepershandschoenen te drukken. Hiermee heb jij het plaatje helemaal compleet, want dichterbij de professionele keepers kun je bijna niet komen. Het mooie van het laten bedrukken met logo en naam/nummer is dat je voor het combineren niets extra’s betaalt. Voor een extra prijs van €9,99 beschik jij over een paar mooie gloednieuwe keepershandschoenen met bedrukking van logo en naam!

Keepershandschoenen bedrukken met vlag

De laatste optie die wij je bieden is het laten bedrukken van je keepershandschoenen met een vlag! Ben jij trots op je land of juist een groot fan van een ander land? Dan is dit een ideale mogelijkheid om dit te laten zien door middel van je handschoenen. Voor een bedrag van €9,99 extra word jij de trotse eigenaar van een paar handschoenen gepersonaliseerd met een vlag!

Je hebt nu alle mogelijkheden gezien die je bij Keepable hebt om je handschoenen te laten bedrukken. Je kunt één en ander nog teruglezen op onze website. Heb jij naar aanleiding van dit artikel of de informatie op de website nog vragen?

Mis je een bepaald type bedrukking bij Keepable? Laat het ons weten en we bekijken of wij deze vorm ook kunnen gaan aanbieden.

Vragen kun je sturen aan info@keepable.nl


Vind je dit een tof artikel? Deel het met anderen!

Geplaatst in: Producten
* invullen verplicht
Inschrijven Nieuwsbrief Blog Keepable


web-monitoring-ok