Swipe to the left

Hoe bespaar je geld op keeperskleding?

Hoe bespaar je geld op keeperskleding?
Geen reactie

Geschatte leestijd: 4 minuten

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om je outfits voor komend seizoen samen te stellen. Uit ervaring weet je waarschijnlijk dat dit geen goedkoop grapje is. Voetbalschoenen, onderkleding en trainingskleding: je hebt het allemaal nodig om je vak als keeper te kunnen uitoefenen. Hoe zorg je er nu voor dat je niet te veel geld uitgeeft en toch kwaliteitskleding in huis haalt? In dit artikel geven we jullie een aantal tips waarmee je geld kunt besparen op de aanschaf van je kleding.

Keeperskleding kopen voor de juiste ondergrond

We hebben in meerdere artikelen al geschreven dat het belangrijk is om de juiste keepershandschoenen te kiezen voor de ondergrond waar je op speelt. Dit geldt ook bij de keuze voor je keeperskleding. Keepen op kunstgras is namelijk meer belastend voor je kleding dan keepen op natuurgras. Dit begint al bij je voetbalschoenen, maar heeft ook zijn doorwerking in de kleding.

Tegenwoordig zijn er gelukkig voetbalschoenen die speciaal zijn gemaakt voor het gebruik op kunstgras. De noppen zijn zo aangepast dat de schoenen meer grip geven op kunstgras en ook duurzamer zijn. Een veelgehoord probleem bij een langere tijd lang met ‘gewone’ voetbalschoenen op kunstgras spelen, is dat de schoenen sneller slijten. Het is daarom slim om bij het keepen op kunstgras gebruik te maken van duurzame voetbalschoenen die sterk zijn. Daarnaast is het ook verstandig om ‘Artificial Grass’ (AG) voetbalschoenen te hebben. Kenmerkend voor deze voetbalschoenen is dat zij meer noppen hebben dan een 'Firm Ground' voetbalschoen waardoor er minder drukpunten op de voet zijn. Op die manier voorkom jij ook nog eens vervelende blessures aan de voeten. Ook bij je keeperskleding is het aan te raden om je kledingkeuze aan te passen op de ondergrond waarop je speelt. In een later artikel zullen we hier nog verder op ingaan.

Keeperskleding kopen in de sale

Tegen het einde van elk voetbalseizoen zijn er diverse winkels en webshops die producten van een voorgaande collectie met kortingen aanbieden. Deze keeperskleding in de sale is de plek bij uitstek voor jou! Het zou natuurlijk stom zijn om niet gretig gebruik te maken van mooie kortingen! Als jij altijd op zoek bent naar de nieuwste kleding is deze optie voor jou misschien minder geschikt, maar vaak heb je aan één set kleding niet genoeg als jij een beetje op je portemonnee wil letten is het zeer aan te raden om je kleding in de sale te kopen. De producten die worden aangeboden zijn kwalitatief niet minder dan de nieuwe collectie die net in de winkels ligt. Vind je het belangrijk om kwalitatief goede kleding je dragen, maar hecht je minder waarde aan het hebben van de nieuwste producten? Ga dan de winkel en de webshops bij langs en ga op zoek naar de koopjes! Check hier alle sale keeperskleding.

Goedkope keeperskleding kopen op internet

Sinds de verkoop van producten op internet is geïntroduceerd bieden steeds meer webshops producten goedkoper aan dan in de winkels. Hier kun jij als consument natuurlijk dankbaar gebruik van maken, want dat betekent goedkope keeperskleding kopen op internet! Het is hierbij wel van belang dat je weet wat je wilt hebben en dat je de juiste maat bestelt. Bij producten als keepershandschoenen en keeperskleding vinden sommige mensen het belangrijk om eerst te ‘voelen’ of de producten wel goed zijn. Gelukkig hebben de meeste webshops tegenwoordig een soepel retourbeleid, waardoor het niet lastig is om je keeperskleding terug te sturen als je niet tevreden bent. Aan de andere kant wordt het thuis ook steeds gemakkelijker om de juiste maat keepershandschoenen of maat sportkleding te bepalen. Heb je bijvoorbeeld goede ervaringen met kleding die je al eerder gedragen hebt, dan zou je op internet kunnen kijken of de kleding daar goedkoper wordt aangeboden. Dat kan ook steeds makkelijker met verschillende vergelijkingssites, die de prijzen van een product vergelijken bij verschillende aanbieders. Tel uit je winst!

Goedkopere merken keeperskleding

De markt van keeperskleding is tegenwoordig erg groot. Je kent zelf vast wel de grotere merken als Adidas en Nike, maar er zijn ook genoeg andere merken met een uitgebreid aanbod. Deze goedkopere merken keeperskleding zijn vaak een stuk voordeliger voor de portemonnee. Grotere merken zijn bij het publiek meer bekend door de naamsbekendheid die ze hebben. Om deze bekendheid te behouden pompen de grote merken grote sommen geld in marketingcampagnes. Dat betekent dat de prijzen van producten ook hoger uitvallen. Het kan dus best aantrekkelijk zijn om eens te kijken naar andere merken keeperskleding. Je wilt natuurlijk wel kwaliteitskleding, daarom raden wij je aan om eerst eens een bepaald kledingstuk van een ander merk te proberen. Bevalt dit goed? Dan heb je misschien wel je nieuwe merk gevonden en bespaar jij jaarlijks veel geld op de aanschaf van je keeperskleding!

We hopen dat jullie met deze tips in staat zijn om wat meer op de portemonnee te letten. Daarnaast zijn we benieuwd wat jij belangrijker vindt: iets meer geld uitgeven voor de nieuwste keeperskleding of wat minder uitgeven voor de keeperskleding van een eerdere collectie? Laat het ons weten in een reactie!

Vind je dit een tof artikel? Deel het met anderen!

Geplaatst in: Producten
* invullen verplicht
Inschrijven Nieuwsbrief Blog Keepable


web-monitoring-ok