Swipe to the left

Hoe bespaar ik geld op keepershandschoenen?

Hoe bespaar ik geld op keepershandschoenen?
Geen reactie

Geschatte leestijd: 4 minuten

Met een beetje geluk keep jij bij een club die je materialen volledig vergoedt. Helaas is dit bij veel amateurclubs niet het geval. Vaak krijg je wel een paar handschoenen van de club, maar aan één paar handschoenen heb je in een seizoen meestal niet genoeg. Voor de andere handschoenen die je in een seizoen gebruikt moet je dus zelf voor de kosten opdraaien. Om je te helpen met de keuze voor een goed paar handschoenen voor een aantrekkelijk prijs volgen hieronder een vijftal tips.

Tip 1: Koop handschoenen voor de juiste ondergrond;
Tip 2: Bedenk goed welke handschoenen je nodig hebt;
Tip 3: Koop je keepershandschoenen online;
Tip 4: Wees zuinig op je keepershandschoenen;
Tip 5: Kies voor een ouder model keepershandschoenen;
Stappenplan geld besparen op keepershandschoenen.

1. Koop handschoenen voor de juiste ondergrond

De eerste tip die we voor je hebben heeft betrekking op de ondergrond waarop je keept. In een eerder artikel hebben we je al uitgelegd welke keepershandschoenen geschikt zijn voor het gebruik op kunstgras. Als je op kunstgras keept is het verstandig om een paar handschoenen te kopen die speciaal voor kunstgras gemaakt zijn. Het kunstgras is een veel hardere ondergrond dan gras en zorgt ervoor dat je keepershandschoenen veel sneller slijten. Voor het kunstgras zijn daarom handschoenen ontwikkeld die duurzamer zijn en langer meegaan. Hierdoor hoef jij je gewone keepershandschoenen niet op het kunstgras te gebruiken en zo voorkom dat je vaak nieuwe handschoenen moet kopen. Dit kan je veel geld besparen!

2. Bedenk goed welke handschoenen je nodig hebt

Keeperhandschoenen bestaan in verschillende soorten en maten. Het aanbod is enorm groot en de verleiding is vaak groot om te kiezen voor een paar handschoenen van een bekende keeper. Dit is niet altijd de beste keuze. Elke handschoen is uniek en bezit kenmerken die voor de ene keeper heel goed werken en voor de andere keeper juist helemaal niet. We schreven al eens waar je allemaal rekening mee moet houden als je keeperhandschoenen online gaat kopen. Bedenk voor jezelf wat voor keepershandschoenen je nodig hebt. Ga ik ermee trainen of kies ik een model voor de wedstrijden? Hecht je daarnaast veel waarde aan veiligheid en wil je blessures voorkomen? Dan is het slim om te kiezen voor handschoenen met het fingersave systeem. Maakt dit je niet heel veel uit en vind je dit niet lekker zitten? Dan kies je uiteraard voor de handschoen zonder fingersave waarbij je optimale bewegingsvrijheid hebt. Het verschil in prijs kan nogal oplopen afhankelijk van een trainings- of een wedstrijdhandschoen. Naarmate je kiest voor meer ‘opties’ op je keepershandschoenen zoals bijvoorbeeld keepershandschoenen bedrukken is dat uiteraard ook duurder. Als je geld wilt besparen, is het dus verstandig om te kijken of je al die opties wel nodig hebt!

3. Koop je keepershandschoenen online

Je kent het vast wel. Terwijl je op internet aan het surfen bent komt er een advertentie voorbij van een paar voetbalschoenen. Het online kopen van een paar voetbalschoenen kan vaak veel goedkoper dan in een winkel. Dit geldt ook voor keepershandschoenen. Een webwinkel is namelijk in staat om de kosten zo laag mogelijk te houden. Webwinkels hoeven namelijk niet een duur pand te kopen of te huren om de producten te laten zien. Daarnaast kunnen ze kosten voor personeel zo laag mogelijk houden. Dit zorgt ervoor dat de keepershandschoenen tegen een zo laag mogelijke prijs kunnen worden aangeboden. Uiteraard betekent dit dat jij dan minder hoeft te betalen voor een mooi paar keepershandschoenen! Een ander voordeel van het online kopen van je keepershandschoenen is dat er handige vergelijkingssites bestaan waarop je de handschoenen van je voorkeur met elkaar kunt vergelijken. Op deze manier betaal je nooit teveel voor je favoriete paar! Kijk hier voor het meest actuele aanbod keepershandschoenen van Keepable.

4. Wees zuinig op je keepershandschoenen

Dit lijkt misschien een gemakkelijke tip, maar veel keepers vergeten om de keepershandschoenen goed te onderhouden. Toch kan je hier veel geld mee besparen. Na een wedstrijd is het verleidelijk om je handschoenen in je tas te gooien en ze er pas weer uit te halen voor de volgende training. Dit zorgt er echter voor dat je handschoenen sneller kapot gaan en daardoor minder lang te gebruiken zijn. We hebben voor jullie een mooi filmpje gemaakt, waarin we precies vertellen hoe je het beste je handschoenen kunt klaarmaken voor het eerste gebruik. Vervolgens is het belangrijk om na elke training of wedstrijd je keepershandschoenen schoon te maken en vervolgens in een handdoek te wikkelen zodat ze goed kunnen drogen. Op deze manier houd je je keepershandschoenen langer mooi en behouden ze beter de grip. Dat resulteert er uiteindelijk in dat je minder vaak nieuwe handschoenen hoeft te kopen. Aangezien een nieuw paar handschoenen al snel richting de €50 kost, bespaar je hiermee een hoop geld. Tel uit je winst!

5. Kies voor een ouder model keepershandschoenen

Voor bijna alles geldt dat een ouder model goedkoper is dan het nieuwste model. Denk maar eens aan auto’s, televisies en voetbalschoenen. Keepershandschoenen passen uiteraard ook in dit rijtje. Omdat de voorkeuren van keepers zo verschillend zijn, worden er regelmatig nieuwe handschoenen ontworpen en op de markt gebracht. Voor de nieuwe modellen wordt de adviesverkoopprijs gevraagd, maar dat betekent dat de oudere modellen voor een lagere prijs de deur uit gaan. Deze korting op de keepershandschoenen is dus interessant voor jullie als keepers. Hiermee kun jij dus voordeel behalen. Vind je het niet belangrijk om met de allernieuwste keepershandschoenen op het veld te staan? Bekijk dan eens het aanbod van de keepershandschoenen sale en bespaar een hoop geld!

Stappenplan geld besparen op keepershandschoenen

In dit artikel hebben wij puntsgewijs beschreven hoe jij het beste geld kunt besparen op je keepershandschoenen. Samenvattend nog even voor jou op een rijtje:

Stap 1: Koop handschoenen voor de juiste ondergrond;
Stap 2: Bedenk goed welke handschoenen je nodig hebt;
Stap 3: Koop je keepershandschoenen online;
Stap 4: Wees zuinig op je keepershandschoenen;
Stap 5: Kies voor een ouder model handschoen.

Op naar jouw cleansheet!

We hopen dat jij met deze tips minder geld hoeft te besteden aan het kopen van keepershandschoenen! Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben of wil je graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via info@keepable.nl, WhatsApp of laat een bericht achter op de Livechat.


Vind je dit een tof artikel? Deel het met anderen!

Geplaatst in: Producten
* invullen verplicht
Inschrijven Nieuwsbrief Blog Keepable


web-monitoring-ok