Swipe to the left

FC Emmen Keepersdag 2017

FC Emmen Keepersdag 2017
Geen reactie

Woensdagmiddag 26 april 2017 stond de thuishaven van FC Emmen in het teken van de keepers. Keepers en keepsters uit de hele regio reisden af naar Emmen om daar deel te nemen aan de keepersdag. Dit jaar vond dit jaarlijks terugkerende evenement plaats voor alweer de achtste keer op rij. De organisatie lag, net als vorig jaar, in handen van FC Emmen in samenwerking met haar samenwerkingspartner Keepable.

Vanaf 13:00 werden alle keepers van harte welkom geheten door de keepers van het vlaggenschip van FC Emmen en iedereen verzamelde in het supportershome en kreeg het Keepersdag T-Shirt en goodiebag uitgereikt. Rond de klok van 14:00 nam Richard Moes het woord en deelde alle deelnemers in in groepen. Kort daarna gingen de keepers lekker aan de slag op het veld om daar de oefeningen te voltooien die waren uitgezet.

Nadat de eerste serie van oefeningen was volbracht, was het natuurlijk tijd voor een kleine pauze en een bekertje ranja. Kort na de pauze verzamelde iedereen weer op het veld om de demonstratietraining te bekijken. Tijdens de demonstratietraining werden de keepers van de jeugdopleiding van FC Emmen flink aan het werk gezet en konden alle deelnemers even op adem komen. Na deze onderbreking konden de keepershandschoenen weer aan, want de deelnemers hadden de tweede serie van oefeningen nog op het programma staan.

Na afloop verzamelde iedereen weer in het supportershome om daar hun deelname certificaat in ontvangst te mogen nemen en moe maar hopelijk voldaan weer huiswaarts te keren.

Namens FC Emmen en Keepable willen wij alle keepers, keepsters, ouders/verzorgers, trainers en andere aanwezigen hartelijk bedanken voor hun deelname, hulp en aanwezigheid. Zonder jullie was deze dag niet zo'n groot succes geworden!

Wij hebben ontzettend genoten en wij hopen jullie ook. Hopelijk zien wij iedereen volgend jaar weer!

p.s. houd jullie inbox (e-mail) in de gaten, want we sturen jullie nog een leuk aanbod toe.

Hier een sfeerimpressie van de Keepersdag


Geplaatst in: Evenementen
* invullen verplicht
Inschrijven Nieuwsbrief Blog Keepable


web-monitoring-ok