Swipe to the left

Hoe meet ik mijn maat keepershandschoenen?

Geen reactie

Bij het online zoeken naar keepershandschoenen, is het vaak lastig om te bepalen wat nu precies jou maat is. Hoe kies je nou de juiste keepershandschoenen die aanvoelen als een tweede huid? In dit artikel leggen wij je uit hoe jij het beste de maat keepershandschoenen kunt bepalen!

Wat kosten keepershandschoenen?

Geen reactie

Als keeper weet je ongetwijfeld dat het keepersvak geen goedkope bezigheid is. Naast je keepershandschoenen moet je namelijk een uitrusting kopen waarin jij je prettig voelt. Dit kan je behoorlijk wat geld gaan kosten, vooral als je een goede uitrusting en goede handschoenen belangrijk vindt. Met een beetje geluk ben jij keeper bij een club die je volledig sponsort en al je kosten vergoedt. De realiteit leert dat dit meestal niet het geval is. De meeste clubs hebben alleen budget voor één paar handschoenen, voor de rest sta je er toch echt alleen voor. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de prijs van keepershandschoenen zodat jij jaarlijks niet je spaargeld hoeft aan te spreken om te beschikken over goede materialen.

Welke onderdelen bevat een keepershandschoen?

Geen reactie

In jou zoektocht naar keepershandschoenen kom je vaak verschillende termen tegen die de verschillende onderdelen van een keepershandschoen beschrijven, maar hoe kies je nou die keepershandschoenen die helemaal perfect zijn voor jou? Dit is een vraag die niet gemakkelijk is te beantwoorden. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar en ieder merk heeft weer zijn eigen benaming voor onderdelen. In dit artikel leggen wij jullie uit welke onderdelen een keepershandschoen bevat.

Wat zijn de beste keepershandschoenen?

Geen reactie

Een vraag die waarschijnlijk veel van jullie wel bezig houdt. Bestaan ze eigenlijk wel? Het antwoord op deze vraag is niet gemakkelijk. Kijk alleen maar naar de verschillende soorten keepershandschoenen waarmee de internationale topkeepers onder de lat staan. Manuel Neuer van Bayern München maakt gebruikt van handschoenen van Adidas, terwijl Thibaut Courtois zijn wedstrijden keept met handschoenen van Nike. De keepershandschoenen zijn voor een keeper het belangrijkste gereedschap, daarom gaan we voor jullie in dit artikel op zoek naar de beste handschoenen.

Keepen met een keepershelm?

Geen reactie

Steeds vaker zie je ze op de velden verschijnen: keepers met een keepershelm. Het bekendste voorbeeld van een topkeeper die met een keepershelm keept is ongetwijfeld Petr Cech. In oktober 2006 hield hij aan een botsing met Stephen Hunt van Reading een schedelbasisfractuur over. Omdat Cech de voetbalwereld nog lang niet zat was en het niet verantwoord was om zonder bescherming te blijven keepen, besloot hij om een keepershelm te gaan dragen. Dit was een primeur op het voetbalveld. Bij Petr Cech was het bedoeling dat hij deze helm tijdelijk zou dragen, totdat het risico van een blessure minimaal zou zijn. De helm beviel Cech zo goed dat hij tot op de dag van vandaag nog steeds met deze bescherming onder de lat staat. Maar is het nou echt nodig om met een keepershelm te keepen? Wij zetten de voor- en nadelen van de keepershelm voor jullie op een rijtje.

Keepershandschoenen bedrukken

Geen reactie

Je ziet tegenwoordig bijna elke profvoetballer met bedrukking op zijn/haar voetbalschoenen lopen. De bekende afkortingen ‘CR7’ en ‘Lio Messi 10’ komen je vast niet onbekend voor. Het is voor voetballers de manier om een persoonlijke touch te geven aan de voetbalschoenen. Waar het voor spelers mogelijk is om de voetbalschoenen te bedrukken, daar kunnen keepers dit ook nog op de handschoenen doen. Je kunt niet je hele levensverhaal kwijt op de bandage van je handschoen, maar je naam of de naam van je vriendin is over al het algemeen geen probleem! Bij Keepable is het mogelijk om op verschillende manieren je handschoenen te laten bedrukken. In dit artikel vertellen wij jullie hier meer over.

Vijf vragen aan Agil Etemadi doelman Almere City FC

Geen reactie

Lees hier de vijf vragen die wij stelden aan Agil Etemadi over zijn loopbaan als voetballer en keeper. De terugkomst na zijn buitenlandse avontuur in Iran en de plannen die hij heeft om een keepersdag te organiseren in de thuishaven van Almere City FC.

Welke keepers zijn nog actief in de Champions League? 2/2

1 comment

Vorige week zijn we begonnen met de acht keepers die tijdens de eerste 4 wedstrijden in de 1/8 finales van de Champions League in actie kwamen. Deze week gaan we verder met de acht keepers die in de andere wedstrijden onder de lat stonden. Er is inmiddels weer een week zonder Champions League voorbij gegaan. Gelukkig staan de volgende wedstrijden alweer gepland voor deze week en hoef je niet lang meer te wachten om je favoriete keepers te zien schitteren!

Welke keepers zijn nog actief in de Champions League? 1/2

Geen reactie

Voor voetballiefhebbers is de mooiste tijd van het jaar weer aangebroken: de Champions League is weer begonnen! Na een rustperiode van meer dan twee maanden kun je de beste Europese spelers weer op het veld zien schitteren. Op dinsdag- en woensdagavond zet jij je TV aan en zap je naar het voetbalkanaal, waar je onder het genot van een biertje geniet van de kunsten van de beste spelers in Europa. Heerlijk. Maar niet alleen voor spelers als Cristiano Ronaldo en Lionel Messi kijk je naar de Champions League. Er zijn nog vele topkeepers actief in de beste competitie van de wereld. Wat te denken van Jeroen Zoet, die er persoonlijk voor heeft gezorgd dat PSV een punt heeft gepakt tegen Atletico Madrid. In dit artikel noemen we de acht keepers die in de eerste ronde van de 1/8 finales met hun club uitkomen in de Champions League. Volgende week gaan we verder met de acht keepers die in de andere vier 1/8 finales in actie komen.

3 vragen aan keeperstrainer Richard Moes van FC Emmen

1 comment

Lees hier de drie vragen die wij stelden aan keeperstrainers Richard Moes van FC Emmen. Hij spreekt over de keeperstalenten in Noord-Nederland, wat je moet doen om profkeeper te worden en tot slot vertelt hij kort over de FC Emmen Keepersdag 2016.

Keepershandschoenen RG Aversa Vert Review

Geen reactie

Keepershandschoenen zonder fingersave van het merk RG. In het oog springt de felle groene foamkleur. Ben jij benieuwd naar het complete verhaal achter deze keepershandschoenen? In dit artikel lees je een complete productreview van model RG Aversa Vert.

Keeperskleding: wat heb je nodig als keeper? 2/2

Geen reactie

Vorige week zijn we begonnen met een artikel over de kleding die je als keeper nodig hebt. Hierin vertelden wij je welke keepersbroek en welk keepersshirt voor jou als keeper het meest geschikt zijn. Deze week gaan we verder met deel twee in de serie keeperskleding. Met een keepersbroek en een keepersshirt is je keeperstenue namelijk nog niet compleet. Daarom behandelen we deze week de sokken, de scheenbeschermers en de overige keeperskleding. Ben je benieuwd met welke keeperssokken jij het beste voor de dag kan komen? Wil je graag weten of er speciale scheenbeschermers zijn voor een keeper? Lees dan de tips die we voor je hebben in dit artikel, zodat jij in de beste keeperskleding onderweg kan naar je clean sheet!

Keeperskleding: wat heb je nodig als keeper? 1/2

1 comment

Dat jij als keeper je keepershandschoenen nodig hebt om je clean sheet te houden is logisch. In eerdere artikelen hebben we al voor jullie geschreven welke keepershandschoenen voor jou het meest geschikt zijn. Niet alleen met je handschoenen, maar ook met de keuze voor de juiste kleding kun jij het verschil maken voor je team! Maakt het bijvoorbeeld uit voor welke kleur keepersshirt je kiest? Moet je kiezen voor een lange of korte keepersbroek? In een aantal artikelen benoemen we voor jullie welke kleding je allemaal nodig hebt. We trappen af met de keepersbroek en het keepersshirt.

Hoe bespaar ik geld op keepershandschoenen?

Geen reactie

Van keepers wordt wel eens gezegd dat ze een beetje gek zijn. Als het op de prijs van de materialen aankomt, is dit zeker het geval. Een keeper moet namelijk naast de voetbalschoenen en de trainingskleding ook nog keeperhandschoenen kopen. Hierdoor is keeper zijn dus zeker niet het goedkoopste beroep/hobby. Niet alle keepers worden door hun club gesponsord met kleding en handschoenen en daarom vertellen we jullie in dit artikel wat keepershandschoenen kosten en hoe je hier geld op kunt besparen. Ben jij het ook zat om teveel geld te betalen voor je keepershandschoenen? Lees dan mee en bekijk de tips die wij voor jou hebben!

Keepershandschoenen klaarmaken voor eerste gebruik

Geen reactie

De scheidsrechter fluit voor het startsignaal en de tegenstander laat de bal voor het eerst rollen deze wedstrijd. Trots als je bent op jouw nieuwe aanwinst begin je zelfverzekerd aan het duel. De rest van je team heeft het vizier nog niet op scherp staan, want na een paar splijtende passes verschijnt de rechtsbuiten vrij aan de zijkant en legt terug op de instormende middenvelder. Deze raakt de bal half en daardoor lijkt het een gemakkelijke prooi voor jou te worden, zeker met je nieuwe keepershandschoenen. Tot een ieders verbazing glipt die bal door je handen. 0-1 na 2 minuten. Daar sta je dan. Balen… Hoe maak je jouw keepershandschoenen optimaal klaar voor het eerste gebruik? In dit artikel leggen wij jou stap voor stap uit hoe jij dat doet!

De beste keepershandschoenen voor kunstgras, bestaan ze?

Geen reactie

Nu de winter weer is aangebroken is Nederland onder een mooie sneeuwlaag bedekt. Als je naar buiten kijkt, zie je witte daken en besneeuwde (kunstgras)grasvelden. Dit betekent dat het voetbal een tijdje stil ligt, maar als er toch ergens gevoetbald gaat worden is het op een kunstgrasveld. Welke keepershandschoenen zijn nou het meest geschikt als je op een kunstgrasveld keept? In dit artikel vertellen wij jullie hier meer over!

Keepershandschoenen kopen: hoe doe ik dat online?

Geen reactie

Daar sta je dan. Dit is het moment waar je altijd naar hebt uitgekeken! Je speelt de laatste wedstrijd voor het kampioenschap en de stand in de reguliere speeltijd is gelijk gebleven. De spits van de tegenstander staat voor je en neemt zijn aanloop voor de penalty. Je voelt de spanning stijgen, omdat je weet dat je deze penalty moet stoppen om te winnen. Je blijft lang wachten en….JA! Met een geweldige zweefduik weet je de bal uit de kruising te plukken! Je teamgenoten lopen je omver van blijdschap, jullie zijn kampioen geworden! Dit was jou als doelman zonder de beste keepershandschoenen waarschijnlijk niet gelukt. Hoe kies je nou die goede keeperhandschoenen en waar moet je dan allemaal rekening mee houden? In dit artikel vertellen wij je er meer over.

web-monitoring-ok