Betalen

Veilig betalen

Bij Keepable vinden wij veiligheid erg belangrijk! Daarom maken wij gebruik van zwaar beveiligde verbindingen (SSL verbindingen). Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw bankgegevens niet openbaar worden. Onze betalingen verlopen via Mollie (www.mollie.com). Dit is een professionele Payment Service Provider (PSP)

Keepable ondersteunt de volgende betaalmethoden:

iDeal
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Via deze online betaalmethode, kunnen de klanten van Keepable betalen via hun eigen vertrouwde bankomgeving. Bijvoorbeeld Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank etc.

Paypal
Met PayPal kunnen de klanten van Keepable hun aankopen op het internet direct betalen. PayPal biedt veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. Met PayPal betaalt u simpel en veilig met uw eigen PayPal account. Deze is gebaseerd en gekoppeld aan uw emailadres. Bij het aanmaken van een account bij PayPal koppelt u eenmalig uw bankrekening of creditcard aan uw PayPalaccount.

Vooruitbetalen per directe bankoverschrijving
Voor alle klanten die liever geen gebruik van een van onze ondersteunde betaalmethoden en liever het bedrag handmatig willen overboeken voordat de producten geleverd worden, is het uiteraard mogelijk om vooruit te betalen per bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling volgt er een e-mail met daarin bestelgegevens, bestelnummer en kunt u handmatig het geld overboeken. Houd er wel rekening mee dat het proces trager verloopt dan via iDeal, omdat de producten worden verzonden vanaf het moment dat het geld bij ons op de rekening staat. Hieronder volgen onze betaalgegevens:

Rekeningnummer: 56.03.62.579
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL16ABNA 0560 3625 79

Plaats bij uw betaling altijd het bestelnummer, zodat de verwerking van de bestelling en betaling goed verloopt.

Mr Cash
Mr Cash is een veelgebruikt betaalmiddel voor online betaling voor klanten in Belgie. Het is een vergelijkbare variant als de Nederlandse iDeal. Klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bestellen bij Keepable en betalen via Mr Cash. Voor uitgebreidere informatie zie (www.bancontact.com)

SoFort banking
Voor met name de Duitse klanten, maar ook Belgische klanten is SoFort banking een ideale betaalmethode. Ook dit is een betaalmethode die sterk lijkt op het Nederlandse iDeal en de Belgische Mr Cash. Voor uitgebreidere informatie raadpleeg (www.sofort.com)


Billink Achteraf Betalen
Even snel een bestelling plaatsen en toch zo snel de reader niet bij de hand of wil je gewoon eerst de producten zien voordat je gaat bestellen? Kies dan voor de Billink Achteraf Betalen mogelijkheid. Gemakkelijk en snel bestellen. Voor meer informatie over Billink bekijk de website van (www.billink.nl)

web-monitoring-ok